rene-jetty.reismee.nl

Online ingecheckt

Zojuist hebben we online ingechecktop de site vande KLM. We hebben gekozen voor stoel 43 J en K. Is wel relaxed zo. Hoeven we morgen alleen nog de bagage af te geven. Dit is de eerste keer dat we online inchecken. Ging dus goed, ondanks dat ons reisbureau had gezegd dat het niet kon, omdat ze een aantal vaste plaatsen hadden gereserveerd. We zagen het probleem niet, dus eigenwijs als we zijn

Wink
, toch maar proberen en zie daar, het is gelukt. Boardingpass gelijk geprint en hupsakee ook weer geregeld.

Alle klusjes zijn gedaan en de koffers zijn gepakt, morgenochtend nog even een laatste wasje draaien en danzijn we er klaar voor.We zijn wel een beetje gespannen en kunnen momenteel niet zo goed onze draai vinden.Ook niet veel te eten meer in huis, dus zo maar even wat Chinees halen. Kunnen we nog even oefenen met die stokjes.

Hopelijk blijft die vulkaan op IJsland zich nog even rustig.

Yell

Onderstaand de weersvoorspelling voor Beijing. Ziet er goed uit.Dus als we in Beijing aankomen, kan de korte broek aan.

Dag

NW

NW

ZW

ZW

En nu aftellen tot we morgen vertrekken. We melden ons weer vanuit Beijing.

Groetjes

René en Jetty

Mariska

Wij wensen jullie heel veel plezier in China!! En kunnen jullie nog even wat van dat mooie weer opsturen, zodat wij ook eindelijk de winterjas kunnen opbergen?? We duimen dat de vulkaan zich nog even rustig houdt totdat jullie weg zijn morgen..

Suus

Hoihoi, toch plekken bij het raam dus??
En zonder kapotte airco?
Mooi weer daar in China! Wij wensen jullie een hele goede reis en we lezen hoe het gaat! Liefs Suus

Jetty

Bedankt en duim voor ons dat die stomme vulkaan zich rustig houdt. En Suus hopelijk geen kapotte airco, want we hebben geen muts bij ons.

Liefs mij

mam schrijft

fijn dat jullie goed ziujn aangekomen en nu maar genieten.
liefs mam