Een schitterende dag in Lijiang
Vandaag hebben we een schitterende dag beleefd in de omgeving van Lijiang. Het weer is geweldig, zonnig en droog, maar niet te warm. Vanmorgen in de vroege ochtend de Zwarte Draken vijver bezocht. We hebben er heerlijk gewandeld. Daarna een kijkje genomen in een Naxi-dorp en ook daar tussen de middag gegeten. Daarna hebben we gewandeld in de oude binnenstad van Lijiang en vervolgens het Paleis van de Mu familie bezocht.
Daarna hadden we zowaar wat vrij tijd. Het was inmiddels een uur of 4 in de middag, dus hebben we op een terrasje een heerlijk kopje cappucino gedronken, met een stukje lekkere noga die we net hadden gekocht.
Vanavond om kwart over 7 hebben we weer met wat groepsleden afgesproken om samen ergens te gaan eten. Dus nu nog even wat tijd om de blog bij te werken.
Weet je hoe Chinezen hun neus snuiten? Wil je het echt weten? Nou luister en huiver. Ze drukken met de vinger een neusgat dicht en snuiten de andere vervolgens leeg op straat. En dan moet de ook nog opletten, anders heb je een groene op je schoen. Vies hé.
Morgen vertrekken we naar Dali, dat ligt ongeveer 190 km hier vandaan.
Het was weer een geweldige dag en we hebben weer heel veel gezien.
Hier laten we het voor vandaag bij, de foto's spreken voor zich. We vinden het heel erg leuk dat iedereen zo met ons meereist. Dank voor alle leuke reacties.
Deze keer gaan we niet zo slapen, want we hebben nog een leuke avond voor de boeg.
Tot gauw maar weer.
Groetjes van ons
Hee snotlopers! Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben!
De aswolk hangt inmiddels weer boven nl. Dus jullie hebben geluk gehad! Tegen de tijd dat jullie weer terug
gaan is ie waarschijnlijk wel weer verdwenen!
Fijne reis en we lezen mee!
Liefs Suus en Erich
Gatverdegatver! Bleegh wat vies!
hallo globetrotters zeg jet je snuit je neus toch niet op de chinese manier in de mai hoek!!!
Het zijn weer een prachige reisverhaal genieten genieten genieten